"Dečkujeme" - Aneb jak si u nás vybrat tu správnou dětskou deku?

     V dnešním článku Vám poradíme jakou si u nás můžete vybrat vhodnou dětskou deku nebo přikrývku pro Vaše miminko.

     Deky a přikrývky pro děti můžeme rozdělit do několika skupin podle ročního období, kdy chceme dečku využívat, nebo podle možností jejího použití.

Celoroční dětské deky Lullalove

     Začneme rovnou těmi nejvíce oblíbenými dečkami značky Lullalove. Tento typ univerzální dečky využijete po celý rok a mohou Vás a Vaše miminko provázet v každé situaci. Jsou vhodné i pro novorozence a batolata, a to hlavně díky velmi kvalitnímu materiálu, ze kterého jsou tyto deky pro miminko vyrobeny. Kombinace bambusu a bavlny (50% a 50%) přináší nejednu výhodu a skvělou vlastnost pro které se staly nejoblíbenější.

     Bambusové dečky Lullalove se vyrábí v úpletu klasickém a makarónek, ve dvou velikostech - malá bambusová dečka Lullalove má rozměr 100x80cm a velká dečka má rozměr 100x120cm. Dečky mají perfektní termoregulační vlastnosti, v létě chladí a odvádí vlhkost, jsou prodyšné, v chladných dnech příjemně hřejí a hlavně jsou velmi příjemné na dotek. Přírodní bambusová a bavlněná příze má přirozené antiseptické a antialergení vlastnosti.

     Tento typ celoroční dětské deky si oblíbíte pro její praktické a všestranné využití. Deky jsou vhodné pro spánek v postýlce, lze ji využít jako zavinovačku, přikrývku do kočárku nebo autosedačky. Navíc máte na výběr z pestré nabídky barev, kde si určitě nalezne každý tu svou pravou. Kliknutím na obrázek níže si můžete prohlédnout naši aktuální nabídku.

Letní deka na spaní pro Vaše miminko

     Do horkých letních dní je vhodné zvolit některou z našich lehkých deček a přikrývek, které jsou prodyšné, vyrobené z chladivého materiálu který dobře odvádí vlhkost a pomohou tak zabránit případnému přehřátí miminka.

Lehká bambusová dečka

     Tato dečka je nejvíce oblíbená z našich letních dek. Je vyrobena ze 100% bambusové příze, která je přímo ideální do horkých dní. Vybrat si ji můžete v klasickém úpletu nebo úpletu vzor motýlek. Dečka je velmi příjemná na dotek, chladivá a prodyšná. Bambusové vlákno je za horka o 2°- 3° chladnější než okolní teplota a skvěle absorbuje vlhkost. Kliknutím na obrázek níže se můžete podívat na naši aktuální nabídku lehkých bambusových dek na léto.

Lehká bambusová dečka

Ažurková dečka

     Hledáte nejkrásnější dětskou deku na světě? To je ona! Ažurkové dečky jsou mistrovské pletení a umělecké dílo v jednom. Vazba je kombinací krajky s peřím. Tyto dečky jsou velmi elegantní, nadčasové a u nás dostupné v několika barvách. Jsou vyrobeny z 50% bambusové a z 50% bavlněné příze a mají proto fantastické prodyšné a termoregulační vlastnosti. Tyhle dečky si prostě zamilujete Vy i Vaše miminko. Kliknutím na obrázek níže se můžete podívat na naši aktuální nabídku ažurkových přikrývek.

Ažurková dečka Lullalove

Bambusová přikrývka

     Bambusová přikrývka může být také vhodnou volbou letní dětské přikrývky. Je velmi vzdušná a lehká, bambusové vlákno je za horka o 2°- 3° chladnější než okolní teplota a skvěle absorbuje vlhkost. Přikrývka má univerzální použití, na spaní do postýlky, miminko lze do ni zavinout jako do zavinovačky, je skladná a můžete ji vzít na cestování autem nebo do kočárku. Kliknutím na obrázek níže se můžete podívat na naši aktuální nabídku bambusových přikrývek.

bambusová přikrývka

Zimní deka z vlny Merino

     Na chladné zimní dny Vám můžeme doporučit naše dečky z vlny Merino, které Vás nezklamou a miminko snadno zahřejí i v těch největších mrazech a větru. Nádherně měkká a příjemná deka je vyrobena z té nejkvalitnější ovčí vlny Merino. Tyto ovečky žijí v drsných podmínkách na Novém Zélandu a příze z nich se využívá na výrobu oblečení do extrémních podmínek. Tato vlna hřeje i když je mokrá, nekouše a má antialergické vlastnosti. Dečka poskytne tepelný komfort i ve velmi obtížných podmínkách, hodí se na spaní do postýlky i do kočárku a na cesty. Vybrat si u nás můžete z několika barev a kliknutím na obrázek níže se Vám zobrazí naše aktuální nabídka.

Dečky z vlny merino